Marturiile de nunta homemade pot fi adaptate oricarei teme si atmosfere, de la formal şi elegant  la jucăuş sau extravagant. Marturiile facute cu manutele noastre nu numai ca dau o notă foarte personală evenimentului, dar sunt si mult mai ieftine decat cele cumparate. In plus, in procesul de fabricare poate fi implicata si familia si prietenii apropiati, reprezentand un moment de apropiere si de relaxare.

Marturii homemade

Marturii handmade

Partea dificila- alegerea ideii

Primul pas  si cel mai problematic este alegerea ideii. Hotararea  tipului de marturie depinde de personalitatea  ta si a soţului / soţiei , precum şi de atmosfera care se doreste a fi sugerata, de sezonul in care are loc nunta şi de locul in care are loc petrecerea. O marturie comestibila, de exemplu, poate fi adaptata pentru aproape orice nunta. O nunta romantica cere o marturie eleganta, iar o marturie practica merge bine la o nunta casual.

In general, marturiile pentru nunti se incadreaza intr-una din urmatoarele trei categorii: marturii comestibile, suveniruri sau decor, şi marturii practice sau utile.

Dupa putina documentare, planificare si efort creativ si practic, veti fi uimiti de marturiile facute chiar de voi, cu un buget mic dar cu multa dragoste. Pe langa satisfactia de a fi facut ceva frumos si deosebit cu propriile maini, o sa va creasca inima si la fiecare lauda venita din partea invitatilor vostri. Indrazniti sa fiti deosebiti!

P.S. Pentru idei concrete de marturii facute acasa, rasfoiti Marturii de nunta facute in casa- partea a II-a

Surse foto:

stylehive.com

koolweddings.com

ediblecrafts.craftgossip.com

Anunțuri