Cerere in casatorie romantica

Am hotarat sa ne casatorim

Dupa patru ani de convietuire fericita, jumatatea mea a decis sa imi puna marea intrebare. A fost o conspiratie frumoasa intrucat toata lumea stia de hotarare inaintea mea, eu afland abia la sfarsit, la un restaurant de la etajul 13, cu o lumanare aprinsa si cu un pahar de vin rosu in fata.

Cand ne-am revenit din entuziasmul momentului, am inceput sa ne gandim la ce presupune nunta…si ne-am speriat un pic gandindu-ne la toate nuntile la care am fost si la toti prietenii care ne-au povestit despre grandioasa zi.

Prima decizie a fost insa aceea de a ne planui nunta cu grija, cu cat mai mult timp inainte..si iata rezultatul primei decizii! Un blog in care sa adun cat mai multe idei si surse de inspiratie.

Trecand in revista nuntile la care am fost am realizat ca vrem ceva aparte…nu vrem invitatii din cele cateva cataloage disponibile absolut peste tot, in care le distingem cu usurinta pe cele alese de cuplurile care au spus da inaintea nostra. Nu vrem aranjamente florale ”clasice”, care nu transmit nimic in plus decat frumusetea de a fi floare. Nu vrem un saculet de organza plin cu bombonelele acelea albe (pe care nu le-am rontait niciodata la nuntile la care am fost) pe post de marturii. VREM ALTCEVA!

Usor de spus! Acum sa vedem cat de greu va fi de facut!

Anunțuri